Zeer fijne ervaring met de medewerkers gehad. Complimenten voor de snelle afspraak en uitstekende service. Tot volgend jaar!
Dhr. Veenma - Bleiswijk
  • Gediplomeerd personeel
  • Direct beschikbaar
  • In Bleiswijk e.o.
  • Scherpe tarieven

Schoorsteenveger in Bleiswijk

Een kachel in de woonkamer is niet alleen sfeervol en knus, maar zorgt ook voor een heerlijke warmte in de winter. Om veilig te kunnen stoken is het belangrijk om jaarlijks een schoorsteenveger in te schakelen voor schoorsteenonderhoud. De schoorsteenvegers van SchoorsteenvegerDirect.nl staan het hele jaar voor u klaar. Neem contact op voor het maken van een afspraak met een schoorsteenveger in Bleiswijk. Wij bellen u graag even terug.

Waarom schoorsteenonderhoud?

Men is zich er vaak niet van bewust hoe belangrijk schoorsteenonderhoud is. Een schoorsteenveger voorkomt hiermee de volgende problemen:

  • Schoorsteenbrand
  • Vergiftiging
  • Nare luchtjes

Een schoorsteenbrand ontstaat doordat er tijdens het stoken roetdeeltjes vrijkomen die aan de wanden van het rookkanaal gaan plakken. Deze roetdeeltjes vormen een teerachtige laag die zeer brandbaar is. De kans op een brand wordt steeds groter naarmate de laag dikker wordt. Een schoorsteenveger helpt u in Bleiswijk of omgeving om onveilige situaties te voorkomen.

Abonnement op een schoorsteenveger in Bleiswijk

Bij de schoorsteenvegers van SchoorsteenvegerDirect.nl heeft u de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen. Dit is voordeliger dan wanneer u steeds voor één keer betaalt. Bovendien hoeft u er zelf niet om te denken, want de schoorsteenveger neemt contact op met u wanneer het weer tijd is voor schoorsteenonderhoud. Vraag eens naar de mogelijkheden, wij informeren u graag.

Wat doet een schoorsteenveger?

Als u een schoorsteenveger inschakelt in Bleiswijk, dan worden uiteraard uw schoorsteen en rookkanalen goed schoongemaakt en geveegd. Roetdeeltjes, vogelnesten of ander vuil wordt verwijderd. Daarnaast voert de schoorsteenveger ook een inspectie uit. Zo wordt er gekeken naar de schoorsteenkap, wordt de conditie van het rookkanaal beoordeeld en wordt de schoorsteen goed gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Ook adviseert een schoorsteenveger u over het gebruik van de kachel.

In Bleiswijk kunt u gebruik maken van de diensten van SchoorsteenvegerDirect.nl om verzekerd te zijn van een veilig werkende kachel. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor vrijkomend roet, want wij laten uw woning altijd schoon en netjes achter.

Schoorsteenveger aan het werk in Bleiswijk
Direct een afspraak maken

Wij bellen u graag even terug

Actief in de regio Bleiswijk

Plaats: Bleiswijk
Straat: Klappolder
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Lansingerland
Netnummer: 010
Wijken: Alle wijken
Omliggende plaatsen: Noordeinde - Rotte

Onze ervaren schoorsteenvegers staan direct voor u klaar

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Installatie van rookkanalen

Naast onderhoudswerkzaamheden voert een schoorsteenveger in Bleiswijk ook installerende werkzaamheden uit. Heeft u geen schoorsteen waarop u uw kachel kunt aansluiten? Functioneert uw rookkanaal niet meer goed? Het rookkanaal is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw kachel, omdat deze zorgt voor de afvoer van rookgassen. Een schoorsteenveger installeert rookkanalen en gebruikt daarvoor verschillende soorten kanalen. Laat u goed adviseren, want niet ieder rookkanaal is waarschijnlijk geschikt voor uw situatie.

Contact met uw schoorsteenveger in Bleiswijk

Wij adviseren jaarlijks een schoorsteenveger in te schakelen voor het laten vegen van uw schoorsteen. Stookt u dagelijks? Dan raden wij zelfs tweemaal per jaar aan. De schoorsteenvegers van SchoorsteenvegerDirect.nl werken in heel Nederland, dus ook bij u in Bleiswijk. Vul het contactformulier gratis en vrijblijvend in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Wij adviseren u over de werkzaamheden, geven een prijsindicatie en plannen vervolgens een afspraak in.

Contact opnemen

Vragen, offerte ontvangen of afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij bellen u spoedig terug.
Contact opnemen

Enkele klantervaringen

Jullie service is echt perfect! Keurig personeel en netjes onze schoorsteen gereinigd. Tot volgend jaar.
Dhr. Stielstra - Bleiswijk
Wij laten 2x per jaar onze houtkachel en rookkanalen reinigen door jullie medewerkers. We zijn altijd zeer tevreden over jullie service.
Fam. Kok - Bleiswijk