Schoorsteen laten verwijderen

Schoorsteen laten verwijderen

Wilt u uw schoorsteen verwijderen? Kruip niet zelf op het dak om deze sloopwerkzaamheden uit te voeren! We raden u aan om dit door professionals te laten doen. Het is niet alleen gevaarlijk om zelf op het dak te klimmen, het is eveneens belangrijk dat deze klus op de juiste manier gebeurt anders kunt u veel schade aan uw woning berokkenen. Lees hier meer over wat er komt kijken bij schoorsteen verwijderen en kom in contact met een ervaren vakman bij u in de buurt.

Goede redenen om uw schoorsteen te verwijderen

Veel schoorstenen zijn verouderd, slecht onderhouden en worden niet meer gebruikt. De moderne centrale verwarming is veel gemakkelijker en comfortabeler. De schoorsteen is overbodig geworden. Daarnaast is een schoorsteen een element op uw woning dat bij slecht onderhoud erg gevoelig is voor lekkages. Daarnaast zien we ook dat oude schoorstenen soms asbest bevatten. Dat is nog een goede reden om uw schoorsteen te laten verwijderen. Als u de schoorsteen niet meer gebruikt, kan het verwijderen van de schoorsteen ook een goede manier zijn om meer ruimte in huis te creëren of om een rechte muur in een ruimte in huis te krijgen. Met het verwijderen van uw schoorsteen bent u van extra onderhoudswerk aan uw woning af!

Schoorsteen verwijderen zonder schade aan uw woning

Het is belangrijk om een klus als schoorsteen verwijderen over te laten aan vakmensen om schade aan uw woning tijdens de sloopwerkzaamheden te voorkomen. Uw schoorsteen professional zal uw schoorsteen nauwkeurig inspecteren, een veilige stellage opbouwen en daarna uw schoorsteen steen voor steen verwijderen. Het puin wordt zorgvuldig afgevoerd zonder uw dak of andere delen van uw woning te beschadigen. Daarna is het zaak om het gat dat is ontstaan professioneel te dichten en het dak netjes af te werken. Ook kan uw vakman zorgen voor het verwijderen van de schouw, het afwerken van vrijgekomen muren en plafonds en het aanpassen van vloeren of daken.

Voor alle soorten schoorsteenwerkzaamheden

Wat zijn uw wensen? Het is mogelijk om alleen uw schoorsteen te laten verwijderen of juist zowel uw schoorsteen als de hele schouw die door uw woning loopt. Of wilt u misschien juist uw schoorsteen laten staan, maar wel de schouw aan de binnenkant laten weghalen voor meer ruimte in huis? Er is van alles mogelijk! In enkele gevallen is het nodig om vergunningen aan te vragen voor het verwijderen van een schoorsteen. Uw vakman kan u hier alles over vertellen. Neem hier contact met ons op, zodat we u kunnen voorstellen aan een lokale vakman, gespecialiseerd in schoorsteenklussen en schoorsteen verwijderen.

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Gediplomeerde schoorsteenvegers
  • In heel Nederland werkzaam
  • Scherpe tarieven, goede service
  • Direct beschikbaar voor een afspraak