Installatie rookkanalen

Installatie van rookkanalen

De vakmannen van Schoorsteenvegerdirect.nl zijn ook gespecialiseerd in het installeren van rookkanalen. Het rookkanaal is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw kachel. Deze zorgt namelijk voor een juiste afvoer van rookgassen en een goed werkend rookkanaal voorkomt schoorsteenbranden of vergiftiging. Doordat wij strenge eisen hanteren en al onze materialen zijn voorzien van een Europees CE Keurmerk, garanderen wij een veilige installatie van rookkanalen in uw woning.

Dubbelwandige en flexibele rookkanalen

Er zijn twee verschillende soorten rookkanalen die wij installeren, namelijk de dubbelwandige en de flexibele. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en u te adviseren over het juiste type rookkanaal. Een dubbelwandig rookkanaal installeren wij bijvoorbeeld als u geen schoorsteen heeft waar u de kachel op kunt aansluiten. Of wanneer uw schoorsteen te klein is of u een rookkanaal heeft die niet goed functioneert. Een flexibel rookkanaal installeren wij als uw schoorsteen niet goed funtioneert, als u een schoorsteenbrand heeft gehad of wanneer u een lek rookkanaal heeft.

Inspectie van rookkanalen

Heeft u al een rookkanaal, maar wilt u weten of deze nog veilig is? Wij komen graag bij u langs om deze te controleren en te inspecteren. Het inspecteren van rookkanalen doen wij onder andere door middel van camera-inspectie. Hiermee kunnen wij de inwendige conditie van het rookkanaal beoordelen en u adviseren over eventuele reparaties.

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Gediplomeerde schoorsteenvegers
  • In 9 provincies actief
  • Scherpe tarieven, goede service
  • Direct beschikbaar voor een afspraak
Contact opnemen / afspraak maken
Contact opnemen

Hoe verloopt uw aanvraag?

1. Plaats uw aanvraag via ons contactformulier.
2. Onze medewerkers nemen contact met u op.
3. Stel uw vragen en laat u informeren.
4. Maak desgewenst direct een afspraak.