Schoorsteen trekt niet

Schoorsteenkap laten plaatsen

Op zoek naar professionele diensten op het gebied van schoorsteenkap plaatsen? Daar weten we bij Schoorsteenveger Direct wel raad mee! Een kwalitatieve schoorsteenkap is een klein detail van uw woning, maar wel een ontzettend belangrijk detail. Geen schoorsteenkap of een slechte schoorsteenkap op uw schoorsteen kan veel problemen geven en uw wooncomfort belemmeren. Lees hier meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Mijn schoorsteen trekt niet goed

Een van de meest gehoorde problemen met betrekking tot schoorstenen, is dat de schoorsteen niet goed trekt. Dit kan veroorzaakt worden door winddruk op de schoorsteen of door valwinden. Een ander probleem is dat vogels graag hun nestje bouwen in schoorstenen. Een verstopping in uw schoorsteen vergroot het risico op koolmonoxide vergiftiging! Of wat dacht u van schade door regeninslag of rookgasterugslag in uw schoorsteen? Met de juiste schoorsteenkap, geplaatst door echte professionals kunt u deze problemen oplossen.

Waarop letten bij een schoorsteenkap plaatsen?

Laat u adviseren door een professional in schoorstenen. Hier brengen we u graag in contact met een professional, die u kan helpen met het kiezen van de beste schoorsteenkap voor uw woning. Er bestaan tal van schoorsteenkappen. Houd bij het kiezen van een kap rekening met om wat voor soort kachel het gaat: een openhaard of een houtkachel. Of hebt u een schoorsteenkap nodig voor andere ontluchtings- en ventilatiekanalen? Is het voor intensief gebruik of niet? Welke diameter dient uw schoorsteenkap te hebben? Of bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een zogeheten kraaienkap of een vogelwerende kap?

Schoorsteenkap op professionele wijze laten plaatsen

Met alleen een geschikte schoorsteenkap aanschaffen bent u er nog niet. Het is net zo belangrijk dat de schoorsteenkap op professionele wijze wordt geïnstalleerd. Een schoorsteenkap plaatsen is een gevaarlijk klusje. Klim liever niet zelf op het dak. Het is voor uw eigen veiligheid beter om dit over te laten aan professionals, die hier veel ervaring en handigheid in hebben. Zo weet u ook zeker dat uw schoorsteenkap goed wordt geplaatst en u geen last meer hebt van schoorsteenproblemen! Voor alle soorten schoorstenen heeft uw professional een goede oplossing!

Meer weten over schoorsteenkap plaatsen?

We horen graag wat uw vragen en wensen zijn met betrekking tot schoorsteenkappen. Binnen ons landelijk netwerk is altijd wel een lokale schoorsteenspecialist beschikbaar om u te adviseren en om uw schoorsteenkap te plaatsen. U kunt rekenen op de beste kwaliteit schoorsteenkappen, uitmuntend vakmanschap, uitstekende service en betaalbare prijzen! Neem hier direct contact met ons op via ons contactformulier. Wij bellen u dan binnen 24 uur, op werkdagen, terug voor het beantwoorden van al uw vragen en het maken van een afspraak.

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Gediplomeerde schoorsteenvegers
  • In heel Nederland werkzaam
  • Scherpe tarieven, goede service
  • Direct beschikbaar voor een afspraak