Zeer fijne ervaring met de medewerkers gehad. Complimenten voor de snelle afspraak en uitstekende service. Tot volgend jaar!
Dhr. Veenma - Sassenheim
  • Gediplomeerd personeel
  • Direct beschikbaar
  • In Sassenheim e.o.
  • Scherpe tarieven

Schoorsteenveger nodig in Sassenheim?

Voor het laten onderhouden van uw schoorsteen in Sassenheim vindt u via SchoorsteenvegerDirect.nl snel en gemakkelijk een gediplomeerd schoorsteenveger. Het laten schoonmaken van een schoorsteen is erg belangrijk als u gebruik wilt maken van een kachel. Wij raden aan om jaarlijks een schoorsteenveger in te schakelen voor schoorsteenonderhoud en bij dagelijks stoken zelfs tweemaal per jaar. Voorkom onveilige situaties en vul het contactformulier in om in contact te komen met een schoorsteenveger in Sassenheim. Wij bellen u dan spoedig terug.

Hoe ontstaat schoorsteenbrand of vergiftiging?

Door regelmatig een schoorsteenveger langs te laten komen voorkomt u gevaarlijke situaties, zoals een schoorsteenbrand of vergiftiging. Tijdens het stoken komen er roetdeeltjes vrij die aan de wanden in het rookkanaal gaan plakken. Hier ontstaat een teerachtige laag die zeer brandbaar is. Bij het niet tijdig schoonmaken van uw schoorsteen wordt de laag steeds dikker, waardoor de kans op een brand steeds groter wordt.

Gebruikt u gas als brandstof? Let er dan goed op dat u vogelnesten op tijd ontdekt. Gas is schone, warme en droge lucht en hierdoor perfect voor vogels om er een vogelnest in te bouwen. Dit kan ervoor zorgen dat koolmonoxide in uw woonkamer terecht komt wat tot zeer gevaarlijke situaties kan leiden. Voorkom problemen en neem vrijblijvend contact met ons op.

De werkzaamheden van een schoorsteenveger

Als u via SchoorsteenvegerDirect.nl een schoorsteenveger in Sassenheim inschakelt, dan kunt u rekenen op een gediplomeerde schoorsteenveger met jarenlange ervaring en de juiste kennis. Een schoorsteenveger kan voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Het vegen van uw schoorsteen en rookkanalen. Roetdeeltjes, teerlagen, vogelnesten of ander vuil wordt hierbij verwijderd.
  • Uw schoorsteen, rookkanaal en rookkap inspecteren op beschadigingen.
  • Eventueel reparaties uitvoeren of onderdelen vervangen.
  • Advies over het gebruik van de kachel en de soort brandstof.

Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over vuil dat in uw woning terecht komt. Een schoorsteenveger laat uw woning in Sassenheim altijd schoon en netjes achter.

Vrijblijvend informatie of afspraak maken?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met onze medewerkers op. Na het invullen van ons contactformulier bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken.

Direct een afspraak maken

Wij bellen u graag even terug

Actief in de regio Sassenheim

Plaats: Sassenheim
Straat: Hoofdstraat
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Teylingen
Netnummer: 0252
Wijken: Alle wijken
Omliggende plaatsen: Warmond - Klinkenberg - Oosteinde - Teijlingen

Onze ervaren schoorsteenvegers staan direct voor u klaar

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Contact met uw schoorsteenveger in Sassenheim

Wilt u in de winter weer veilig kunnen stoken? Neem voor het laten vegen van uw schoorsteen contact op met een schoorsteenveger van SchoorsteenvegerDirect.nl. Onze gediplomeerde medewerkers werken door heel Nederland, dus ook bij u in Sassenheim. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om u een prijsindicatie te geven en een afspraak in te plannen. Ook voor al uw vragen staan wij uiteraard klaar.

Tip! Laat u ook eens informeren over de voordelen van een abonnement. Dit is voordeliger en daarnaast neemt de schoorsteenveger zelf contact met u op als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo heeft u zelf nergens meer omkijken naar. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Bekijk deze dan op onze tarievenpagina.

Ook goed om te weten is dat u een bewijs krijgt nadat uw schoorsteen grondig is gereinigd, dit dient tevens als bewijs voor de brandverzekering.

Contact opnemen

Vragen, offerte ontvangen of afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij bellen u spoedig terug.
Contact opnemen

Enkele klantervaringen

Onze complimenten! Afspraken worden altijd keurig nagekomen door jullie. Personeel werkt zorgvuldig en denken met je mee.
Dhr. Koops - Sassenheim
Keurig,netjes en klantviendelijk geholpen. Een zeer fijne samenwerking.
Fam. Bresens - Sassenheim